29. jul. 2013
Af Hanne Rask

Annisette ikke i tvivl: Thomas Koppel går igen

Annisette og Thomas Koppel.
Annisette og Thomas Koppel.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sangerinden Annisette kan høre sin afdøde mand fløjte.

Der er ingen tvivl om, at Savage Rose-sangerinden, Annisette Koppel, savner sin mand og sjæleven Thomas Koppel. Hendes ægtemand døde for syv år siden, og sorgen og savnet har ingen ende ville tage. De to var musikkolleger og tilbragte det meste af deres tid sammen, så selvfølgelig har tomrummet været svært at fylde ud, men en lille trøst er der dog, for den tilbageblevne enke. Hun føler nemlig stadig, at hendes afdøde mand er til stede.

-Det var ikke så lang tid efter han døde. Jeg gik rundt i vores hus, og bagved mig hørte jeg pludselig en af de små søde melodier, han altid gik rundt og fløjtede. Jeg vendte mig om, men der var selvfølgelig ikke nogen, siger Anisette til BT. Hun tilføjer, at hun kan høre sin afdøde mand, hver gang hun sætter sig ved klaveret, og når hun har spørgsmål til ham, ved hun præcis hvad han vil svare, og derfor svarer hun for ham.

Heldigvis er sangerinden udstyret med en fantastisk hukommelse, fortæller hun, og derfor lever hun højt på minderne. Nævner nogen en dag, et årstal eller en begivenhed, vender det hele lyslevende tilbage til hende. Duft, følelser og billeder, fortæller hun, der trods savnet har det godt og glad for livet.

Læs mere om: