20. feb. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Babou og Julie Bjerre fra Melodi Grand Prix: Vi er kærester

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46100.jpg
Fotomontage - billeder Bjarne Bergius Hermansen/DR
Det var med et skævt smil, at Babou under Melodi Grand Prix fortalte til BILLED-BLADET, at han håbede, at Julie Bjerre vandt. Nu afslører han, at det er fordi, de er kærester.
"Så tæt på mine drømme, så tæt på dine bløde læber", synger Julie Bjerre i sin sang, som hun deltog i Melodi Grand Prix 2015 med. Og nu ved vi, hvem hun synger om. Nemlig sin Grand Prix-kollega og -modstander Babou. Han tilføjede hende som ven på Facebook uden at have mødt hende, efter at hun deltog i programmet "Mentor", og efterfølgende er det gået slag i slag.

Ringede sammen i timevis

- Jeg tog en chance, for hun virkede rigtig sød. Vi begyndte at skrive med hinanden hele tiden og ringede sammen i timevis. På et tidspunkt besluttede vi så at ses, og jeg tog over og besøgte hende, fortæller Babou på 20 år til dr.dk. På det tidspunkt boede han i Jylland, men nu er han rykket til København, så han er i nærheden af Julie, der netop er fyldt 17 år.

Roste Julie meget

Allerede i sommer forelskede de sig, og da de fandt ud af, at de skulle dyste imod hinanden, aftalte de at vente med at offentliggøre det til efter Melodi Grand Prix. Men BILLED-BLADET bladet havde allerede en formodning, da Babou roste Julie under Grand Prixet. Det var nemlig med et skævt smil, at Babou under Melodi Grand Prix fortalte til BILLED-BLADET, at han håbede, at Julie Bjerre vandt.

Læs mere om: