Basim bliver genkendt i England

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sangerens berømmelse når ud over Danmarks grænser efter hans Eurovision-deltagelse.

Fra i flere omgange at være blevet afvist i sit forsøg på at få lov at deltage i "X Factor" til nu at være blevet berømt ud over Danmarks grænser, er der et stykke vej. Men det er Basims vej, og han forstår at betræde den.

Han var ikke nogen stor sanger, da dommerne i "X Factor", efter at have afvist ham flere gange, til sidst forbarmede sig over knægten, der blev ved med at stille sig bag i køen for at forsøge igen. Det var Basims charme, der bragte ham videre i sangkonkurrencen og siden til live-programmerne, hvor han sluttede på en flot 4. plads. Og siden må man give ham, at han er kommet efter det.

For et par uger siden repræsenterede Basim Danmark ved Eurovisionen, hvor han opnåede en niende plads med sin "Cliché Love Song", og lige nu befinder charmetrolden sig i London, hvor han afholder møder med pladeselskaber. Det skriver Metroxpress.

Basim vil ikke stresse

- Jeg snakker med flere, der er interesseret i at lave en aftale med mig. Der er eksempelvis Sony og nogle forskellige, man kan lege med, men det vigtige for mig er, at det sker med nogen, der brænder for det ligeså meget som mig, siger Basim, der synes, det er sjovt, at han også bliver genkendt i England.

- Der var en taxachauffør, der spurgte, om jeg har været med i Eurovision, og folk har drejet hovederne på gaden. Det er ret sindssygt, hvad et stort TV-show kan gøre, siger Basim, der i øjeblikket skriver sange til det album, han håber at have på gaden en gang i efteråret.

- Jeg har ikke nogen tidshorisont for, hvornår næste sang kommer, men jeg håber på sensommeren eller efteråret. Jeg vil ikke stresse og udgive noget halvt. Jeg kunne sagtens udgive et halvdårligt album for at tjene nogle penge, men det er ikke det, jeg har lyst til. Jeg vil udgive noget, som folk gider at høre, siger han.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden