24. okt. 2013
Af af Henrik Salling

Basim bliver musicalstjerne

Basim
Basim
Foto: AOP
Sangeren Basim springer næste år ud som skuespiller i ”Grease”.

”X Factor” kan føre til meget. Og for den nu 21-årige Basim venter der nu endnu en udfordring – nemlig som musicalstjerne i ”Grease”, som i starten af det nye år løber over scenen i Tivolis Koncertsal.

Basim er det sidste navn på listen over medvirkende og han gør følgeskab med navne som Silas Holst, Anna David og Julie Steincke.

- At skulle spille Sonny i ”Grease” bliver nok den største og sjoveste udfordring, jeg endnu har sagt ”ja” til. Det er jo en klassiker, og når man som sanger skal synge alle de store hits fra ”Grease”, er det en drøm, der går i opfyldelse. Jeg glæder mig til at være en del af et top-professionelt hold, fortæller Basim og tilføjer:

- Jeg er sikker på, hver aften bliver en fest både for os på scenen og for publikum, fortæller Basim, som i 2008 medvirkede i ”X Factor” og tog seerne med storm. Siden har han plejet sin egen musikkarriere.

Udover at gøre klar til sin debut på de skrå brædder, kører Basim også hårdt på med musikken. Han har underskrevet en international aftale med det verdensomspændende musikforlag Warner Chapell med henblik på at skrive musik til andre artister i hele verden. Musikaktiviteterne har ført ham til lande som USA, Korea, Japan, Sverige og England, og han er netop vendt hjem fra en længere tur til Asien.

Læs mere om: