Fredag, 15. januar 2016 — af Karina Didriksen

Benny Andersson lytter til børnebørnenes Melodi Grand Prix-sang

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET og AOP
ABBA-stjernen Benny Anderssons børnebørn Charlie og Felix Grönvall er med i den dansk-svenske gruppe Bracelet, som stiller op i musikkonkurrencen i Horsens til februar.

42 år efter Benny Andersson var med til at sikre ABBA sejren i både det svenske og det internationale Melodi Grand Prix med sangen ”Waterloo”, stiller to af hans børnebørn op i det danske Melodi Grand Prix.

Benny Anderssons børnebørn Charlie og Felix Grönvall har dannet gruppen Bracelet sammen med danske Rebecca. Charlie er forsanger, Felix spiller på trommer og Rebecca på bas. 

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Bandets sang hedder ”Breakaway”, og Grönvall-brødrene har allerede sendt deres Grand Prix-bidrag til deres berømte bedstefar.

LÆS MERE: Benny Andersson stolt af sin tid i ABBA

Benny Andersens børnebørn får hård konkurrence

- Vi sendte sangen til ham i går, så vi venter på at høre tilbage fra ham. Vi føler os ret sikre på, at det er en god sang, men der er rigtig mange gode sange i år, så der bliver hård konkurrence, fortalte Charlie Grönvall til BILLED-BLADET på et pressemøde. 

Brødrene Grönvalls forældre er sangerne Peter og Nanne Grönvall, som selv deltog i det svenske Melodi Grand Prix i 1996.

Drengene og Rebecca skal dyste mod ni andre deltagere ved Dansk Melodi Grand Prix 2016, som sendes live fra Forum Horsens lørdag den 13. februar kl. 20.00 på DR1.

LÆS MERE: Benny Andersson skriver sang til Victoria og Daniel

Bracelet skal kæmpe mod Simone

Bandet Bracelet skal blandt andre kæmpe mod sangerinden Simone og bandet Lighthouse X med Johannes Nymark som et af de tre medlemmer.

Den gruppe eller solist, som går videre, skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Stockholm. Det finder sted den 10., 12. og 14. maj og sendes live på DR1.

I BILLED-BLADET nr. 3, der udkommer torsdag den 21. januar, kan du læse et stort interview med Benny Anderssons børnebørn og samtidig læse om de andre ni deltagere. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden