Torsdag, 1. september 2016 - af Luise Marie Bekker

Birthe Kjær fylder 68: Jeg skønner på mit liv og helbred hver dag!

Birthe Kjær.

Birthe Kjær.

Foto: AOP
Dronningen af Dansktoppen er glad for sit liv og helbred og fejrer dagen med nære venner.

I dag fylder Birthe Kjær 68 år, og hun er bestemt ikke typen, der bliver deprimeret af at blive ældre.

- Jeg skønner på mit liv og helbred hver dag! Det bedste ved at have fødselsdag er, at jeg er i live og har det godt, fortæller hun til BILLED-BLADET.

BILLED-BLADET anbefaler: Læs Birthe Kjæs erindringsbog

Det ligger latent i hende, at hun er rask og rørig, og selv om hun har ramt pensionsalderen, er hun stadig mere end aktiv.

Travl sommer

- Jeg har haft en travl sommer. I lørdags gav jeg koncert under Aarhus Festuge med Aarhus Jazz Orchestra og sammen med nogle af mine egne medlemmer fra Feel Good Band, og det var flot at synge med så stort et bigband for 1500 mennesker, fortæller Dansktop-sangeren, der først nu kan puste ud efter sommerens strabadser.

Næste stop bliver TV-programmet "Legenderne", et nyt program på TV 2 Charlie med Jarl Friis Mikkelsen som vært - og i ét af de syv programmer hylder man legenderne fra Dansk Melodi Grand Prix. Blandt gæsterne er Birthe Kjær, Brdr. Olsen, Keld Heick og Jørgen de Mylius. Og så er Birthe endnu en gang blevet inviteret til at optræde under showet til "Dansktop Prisen", der afholdes 25. marts 2017. I år vandt hun prisen for Årets Kvindelige Dansktop-solist, så måske er hun så heldig at skulle overrække den næste år.

Vild med Dansktop? Kom med til Dansktop Prisen 2017

Birthe Kjær inviterer ud

Men først skal der være tid til at fejre fødselsdagen i dag.

- Jeg skal på bytur med en veninde, hvor vi spiser frokost sammen - det gjorde vi også på hendes fødselsdag. Om aftenen inviterer jeg nogle venner ud - jeg slipper helst for at stå i køkkenet selv. Og så drikker vi kaffe hjemme hos mig. Senere holder jeg fødselsdag med familien i Jylland, fortæller hun.

BILLED-BLADET ønsker hjertelig tillykke med dagen.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden