31. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Birthe Kjær overrasket og dybt rørt

Birthe Kjær
Foto: Martin Høien
På en stor aften i Boxen i Herning oplevede Birthe Kjær endnu et højdepunkt i en karriere af de helt utrolige. Den levende Dansktop-legende var dybt rørt og meget lykkelig, da BILLED-BLADET mødte hende på den gyldne løber efter Dansktop Prisen 2019.

Birthe Kjær så fantastisk ud, da hun med flotte statuetter poserede på den gyldne løber i Boxen i Herning, hvor årets udgave af Familie Journals Dansktop Prisen 2019 løb af stablen foran 6300 ellevilde fans. Birthe Kjær var prisfestens dronning, og hun blev hyldet til den helt store guldmedalje. Kjær vandt både prisen som Årets kvindelige Dansktop Solist og Årets Dansktop Live Navn.

Birthe i godt selskab

- Det er helt fantastisk. Jeg er så glad, sagde Birthe med en stemme, der afslørede at hun var dybt rørt. Den levende Dansktop-legende erkendte også ydmygt, at hun faktisk var overrasket over triumfen på den flotte aften i Herning, hvor hun var i godt selskab med blandt andre Johnny Reimar, som vandt Familie Journals Ærespris.

Duet med Dario

På scenen foran det store publikum optrådte Kjær med flere af sine hit, og et af aftenens højdepunkter var, da hun sang duet sammen med Dario Campeotto. Birthe og Darios duet fik taget til at løfte sig på en udsolgt Boxen i Herning.

Få alt om Dansktop Prisen i BILLED-BLADET

Du kan i denne uges udgave af BILLED-BLADET få alt om Dansktop Prisen 2019. Og så byder vi på fyldig reportage fra dronning Margrethes og kronprins Frederiks rejse til Argentina samt særlig reportage fra kronprinsesse Marys hemmelige arbejdsrejse til Etiopien.

Læs mere om: