11. feb. 2012
Af af Louise Møller

Bliv sexet som Sharin Foo

Sharin Foo
Sharin Foo
Foto: Ole Bjørk/BILLED-BLADET
Sharin Foo er for alvor blevet kendt under sin dommer-optræden i ”VOICE – Danmarks største stemme"

Smukke og absolut stilfulde Sharin Foo er slået igennem som sangerinde i bandet The Raveonettes, men er for alvor kommet i danskernes bevidsthed efter sin deltagelse som dommer i TV 2's sangkonkurrence.

Den blonde pige med den skarpe frisure er fra Djursland, men synes man, at der er noget mystisk og orientalsk over Sharins træk, tager man ikke helt fejl. Hendes far er nemlig halv kineser.

Derudover er hendes stil også for længst blevet bemærket og hendes enkle og trendy look, har fået flere til at kalde hende et stilikon.

TV 2 Go' har bedt assisterende moderedaktør, Pernille Teisbæk, fra Eurowoman om at komme med sit bud på, hvordan man får Sharin Foos sexede stil:

- Hun er virkelig cool og fuldstændig stilren. Jeg ved, at hun er ret vild med vintagestilen og også med det svenske mærke Acne, der laver tøj med et 80'er-snit. Hendes stil er minimalistisk med helt rene linjer og uden de helt store pang-farver," siger Pernille Teisbæk.

Kvinder i alle aldre ser op til Sharin og kopierer hendes stil - og dét, både på grund af hendes tøjvalg og hendes feminine og sexede udstråling.

- Sharin er super yndig og feminin i sig selv, og derfor er det helt bevidst, at hendes tøj er så enkelt og stilrent. Hun har slet ikke brug for tøj, der larmer eller former hende, for hun er så fin i sig selv, siger Pernille.

Hvis du vil ligne Sharin, skal du gå efter tøj med et minimalistisk og helt rent snit. Du skal vælge de douche farver og peppe stilen op med enkelte farver, lækre vintagefund og fede detaljer som f.eks. en blondekrave eller et asymmetrisk snit. Husk at undgå at overdrive detaljerne.

Ved at vælge en skarp frisure og et par markante briller, som Sharin har gjort, signalerer du intellektuel overlegenhed og en sikker stil.

Læs mere om: