Bo i Hilda Heicks hus

Hilda Heick.

Hilda Heick.

Foto: Hanne Juul
Hilda Heick får opkaldt et hus efter sig

- Jeg troede først, det var en fejl, for det plejer at være Keld, folk vil have fat på og tildele et eller andet, så jeg sagde  "vent lige, så henter jeg Keld",  fortæller en glad Hilda Heick, efter hun i den forløbne uge modtog et overraskende opkald fra DFF-Fonden. Her kunne formanden for fondens nominerings- og udvælgelseskomité, Ejner Holst, fortælle Hilda, at det rent faktisk var hende, han skulle tale med.

Første hæder nogensinde

Hilda Heick var nemlig blevet udvalgt til at skulle modtage fondens hædersbevisning for sit mangeårige kunstneriske virke - og fordi hun i mange år har arbejdet for at forbedre vilkårene for kollegerne som hovedbestyrelsesmedlem i Dansk Artistforbund.

Det er første gang nogensinde, Hilda Heick modtager en hædersbevisning - og hun var selvfølgelig glad og taknemmelig.

- Jeg blev helt overrasket over, at der var nogen, der ville tildele mig en pris.  Og jeg er særligt glad for at modtage en pris for at have skabt et frirum igennem musik og sangen, siger Hilda Heick.

 

Hilda Heick modtager hædersbevisning
Foto: Tommy Hemmingsen

Hilda Heick modtager hædersbevisning

Ud over en hæderen har Hilda Heick modtaget et ophold på Mellieha Holiday Centre på Malta, som er DFF-Fondens og herunder FolkeFerie.dks eget feriecenter.

- Jeg glæder mig meget til at opleve øen, kulturen og feriebyen. Feriehusene ser så dejlige ud, og jeg synes, det er fantastisk, at man der om morgenen bare kan gå ud i sin pyjamas og sidde i sin egen private gårdhave og spise morgenmad.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Casa Hilda på Malta

Og som en helt særlig hæder får Hilda Heick og de to øvrige prismodtagere opkaldt et feriehus efter sig i Mellieha Holiday Centre på Malta - så det fremover er muligt at bo i Hilda Heicks feriehus.

De øvrige legatmodtagere af DFF-Fondens Hæderslegat er sanger Arne Würgler og skuespiller Litten Hansen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden