Torsdag, 22. august 2013 — af John Lautrup

Brødrene Olsen: Brødrene Olsen afhørt af politiet

Niels og Jørgen Olsen vidner til trafikulykke
Niels "Noller" Olsen og Jørgen Olsen.
Foto: Birger Storm
Noller og Jørgen Olsen dybt chokerede efter at have været vidner til voldsom trafiklulykke.

Noller og Jørgen Olsen har i over 40 år kørt de danske landeveje tynde, og i aftes fik de så deres liv værste oplevelse som bilister.

De er stadig dybt chokerede efter at have overværet en voldsom trafikulykke ved Vejen, skriver Ekstra Bladet. Omkring 30 meter fra brødrenes egen bil, røg en ung mand ud over en majsmark, væltede rundt og smadrede sin bil totalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er da stadig meget chokerede. Det var en meget voldsom ulykke at se på. Jeg var den første på ulykkesstedet, fortæller Jørgen Olsen til Ekstra Bladet.

Brødrene Olsen var med Noller bag rattet på vej hjem fra en koncert i Ribelund.

- Vi kørte omkring 80 km/t på landevejen, der gik lige ud. Pludselig blev vi overhalet af en ung mand, der kom kørende med omkring 130 km/t. Han overhalede os og ville fortsætte med at overhale de to næste biler foran os.

Men pludselig rykkede en af bilerne ud, så den unge mand kom ud i den bløde rabat. Her mistede han herredømmet over bilen. Den drejede fuldstændig rundt og røg ind på marken og væltede rundt, fortæller Jørgen Olsen til Ekstra Bladet.

- Jeg sagde til de andre: 'Den er helt gal.' Bilen var fuldstændig smadret og bliver aldrig til bil igen. Jeg bad Noller og vores lydmand om at løbe med over til bilen. Jeg ville ikke stå med det selv. Jeg var overbevist om, at manden enten var blevet dræbt eller lå hårdt kvæstet inde i bilen.

- Netop som vi kom hen til bilen, kravlede den unge mand ud. Han var helt forstyrret og meget forvirret. Det første han sagde var: 'Jeg er udødelig.'

Senere fik vi at vide, at det er tredje gang, at manden er forulykket under dramatiske omstændigheder, fortæller Jørgen Olsen.

Han betegner ulykken som den værste de to brødre har oplevet under deres mange køreture rundt i landet siden 1972.

- Vi har selvfølgelig set flere ulykker. Men det her var klart den værste. Det hele var jo meget tæt på, siger Jørgen Olsen til Ekstra Bladet.

Den unge mand blev kørt på hospitalet, men han slap med mindre knubs.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden