Brødrene Olsen er skuffede

Brødrene Olsen.

Brødrene Olsen.

Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Danmarks Radio vil ikke bruge de populære brødre i Eurovision-showet.

I et år har Brødrene Olsen håbet og troet på, at de også skulle medvirke i det store Eurovision-show, der finder sted lørdag 10. maj i de efterhånden berømte B&W Haller på Refshaleøen. Men forleden blev det håb knust af showets chef, Jan Lagermand Lundme, som i stedet har sendt Brødrene Olsen to publikumsbilletter til arrangementet.

Jørgen og Noller Olsen, der vandt det internationale Melodi Grand Prix tilbage i år 2000, kontaktede, via deres manager, Sten Wittrock, DR, straks Emmelie de Forest havde vundet sidste år i Malmø, og sagde, at de var meget interesseret i at bidrage med ”et eller andet” i B&W-Hallerne.

DR svarede positivt på Brødrene Olsens henvendelse ved at bede dem om at holde grandprix-ugen (4.-10.maj) fri, så de kunne være til rådighed, skriver BT.

Fik billetter til finaleshowet

Sidenhen har Brødrene Olsens manager, Sten Wittrock, henvendt sig til DR flere gange for at høre mere konkret om engagementet, men har ikke kunnet få noget svar. Da Wittrock ringede igen forleden fortalte showets chef, Jan Lagermand Lundme, at der ikke blev plads til de kendte brødre i showet. Og så var det, at DR et par dage efter sendte en invitation samt to billetter til finaleshowet til Brødrene Olsen.

- Jørgen og Noller er enormt skuffede. De oplever det som helt utroligt respektløst, siger Steen Wittrock til BT om kuverten med de to billetter.

Melodi Grand Prix-showet chef, Jan Lagermand Lundme, er ked af Brødrene Olsens reaktion.

- Jeg er rigtig ked af det, hvis Brødrene Olsen føler sig dårligt behandlet. Jeg elsker dem og det, som de står for. Jeg er meget bevidst om, at hvis det ikke havde været for dem og deres sejr i 2000, havde vi ikke stået i dag, hvor vi står med arrangementet af det internationale Melodi Grand Prix, siger Jan Lagermand Lundme, der forklarer, at grunden til at DR ikke ønsker at bruge brødrene i showet er, fordi man har valgt at se frem i showet i stedet for at skue tilbage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden