9. okt. 2015
Af af Casper Nielsen

Brødrene Olsen klar til at fejre Cliff Richard

Jørgen Olsen
Brødrene Olsen - til London
foto: AOP
Brødrene Olsen, Jørgen og Noller, er inviteret til koncert og afterparty hos Sir Cliff Richard, når superstjernens onsdag fejrer 75-års fødselsdag i Royal Albert Hall i London.

Jørgen og Noller Olsen står på gæstelisten, når Sir Cliff Richard fejrer sin 75-års fødselsdag ved en kæmpe koncert i Londons Royal Albert Hall.

De musikalske brødre er også – sammen med fruerne Lena og Kirsten – indbudt til afterparty i The Elgar Room, der ligger inde i Royal Albert Hall, når legenden bagefter skal fejres med champagne af sine nærmeste venner i branchen.

Propperne springer om aftenen på onsdag, og Brødrene Olsen glæder sig.

- Cliff er blevet en god ven af brødrene, og de er jo lidt fantastisk, at Jørgen Olsen, der har haft Sir Cliff som sit store idol i årevis, nu pludselig bliver inviteret med til hans store dag, siger Brødrene Olsens manager, Steen Wittrock.

Det var i forbindelse med en Cliff Richards koncert i København i 2003, at Jørgen og Noller Olsen mødte legenden under et interview.

- Jørgen gav ham ved den lejlighed brødrenes nyeste cd, men han tænkte, at den bruger Cliff sgu nok som freesbee, foræller Wittrock.

Brødrene Olsen sang med Cliff

Halvandet år senere får Wittrock dog en opringning fra en ven i England. Han har lige hørt Sir Cliff i radioen fortælle, at den musik han selv lytter til er … Brødrene Olsens nyeste album. Og at Sir Cliff ville være klar, hvis de nogensinde skulle stå og mangle en tredjestemme.

Den var brødrene ikke sene til at gribe, og i 2008 indspillede de Jørgen Olsens sang ”Look Up, Look Down” i en ny version sammen med Sir Cliff Richard i et studie, der ligger tæt på sang-legendens vingård I Portugal.

Siden har brødrene Olsen mødt Sir Cliff ved flere lejligheder, og i anledning af deres 50-års jubilæum sendte han dem også en lille video hilsen – som kan ses her:

Nu er det så blevet tid til at Jørgen og Noller Olsen selv kan tage til London, og sige "Congratulations".

Læs også: Brødrene Olsen i det store grand prix jubilæumsshow

Læs mere om: