Lørdag, 18. januar 2014 - af Malan Joensen

Brødrene Olsens udelukkelse fra P4 skaber debat

Brødrene Olsen.
Arkivfoto: Birger Storm
BT's artikel om at P4 ikke længere vil spille musiknumre fra Melodi Grand Prix-duoen, har fået mange læsere til tasterne.

I denne uge kunne avisen BT berette, at DR-kanalen P4 ikke længere vil spille Brødrene Olsen.

På den ene side af konflikten står brødrene Jørgen og Niels "Noller" Olsen, der, som en del andre i musikbranchen, ikke kan forstå radiokanalens beslutning.

På den anden side står blandt andre redaktør for P4 Lars Daneskov, der henviser til, at Brødrene Olsen i stedet kan høres på DAB-kanalen P5, hvor duoens musik i øjeblikket er blandt det mest spillede.

LÆS ARTIKLEN: Brødrene Olsen udelukket fra radiostation

På BILLED-BLADETs Facebook-side er emnet blevet diskuteret i stor stil:

- Jeg er ivrig P4 lytter, men det vil jeg nu tage op til revision! Stationen har ellers længe været fast station både i bilen og på ”dabben” (DAB-radio, red.) i køkkenet, men det kan meget snart ændres, og det er jeg faktisk ked af, men at udelukke Olsen Brødrene - det kan I ikke være bekendt! skriver en debattør.

Selv om kommentarerne indtil videre bærer præg af, at den overvejende del af debattørerne mener, at P4 har truffet en forkert beslutning, er der dog også nogle, der synes, at udelukkelsen af Brødrene Olsen er helt i orden:

- Jeg er rigtig glad for, at jeg ikke mere skal høre på dem på P4, fastslår en deltager i debatten.

Hvad mener du om den beslutning, P4 har truffet? Deltag i debatten på BILLED-BLADETs Facebook-side her.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden