20. apr. 2019
Af Lene Skriver Bak

Bryan Rice optræder for Joachim: Jeg glæder mig til at tage smokingen på

Bryan Rice.
Bryan Rice.
Foto: Birger Storm
Bryan Rice er glad for at være blandt de medvirkende til fødselsdagskoncerten for prins Joachim.

Når prins Joachim fylder 50 år bliver det blandt andet markeret med en fødselsdagskoncert fire dage før prinsens fødselsdag 7. juni.

Blandt de medvirkende er den danske sanger og sangskriver Bryan Rice, der er glad for at kunne være med til at fejre prinsen.

- Det er en stor fornøjelse at være med til at give denne dobbeltgave, som det jo egentlig er. Først og fremmest en musikalsk oplevelse til fødselaren og hans nærmeste, men også en donation af alle billetindtægter til en organisation efter prinsens valg. Og så ser jeg det som et ærefuldt hverv endnu en gang at skulle synge for vores kongefamilie, som jeg beundrer og holder af, siger Bryan Rice til BILLED-BLADET.

Prins Joachim vil selv afsløre, hvilken organisation, der skal nyde godt af de indsamlede midler, fra koncertscenen på aftenen d. 3. juni.

Bryan Rice i godt selskab

Bryan Rice, der står bag hits som ”No promises” og Grand Prix-hittet ”Breating”, kommer ikke til at stå alene på scenen.

Han får nemlig selskab af sin ægtemand, Mads Enggard.

https://imgix.billedbladet.dk/20190403-dm-danish-rainbow-awards-164-bryanmad.jpg
Foto: Dan Mariegaard

- Jeg glæder mig til at finde smokingen frem og give alt hvad jeg har på Sølyst med min mand ved klaveret, siger Bryan Rice.

Programmet for fødselsdagskoncerten er endnu ikke afsløret, men der vil være et stort og varieret program med de bedste folk inden for primært den klassiske genre, ligesom skuespilleren Susse Wold vil læse digte, prins Henrik har skrevet, op.

Læs mere om: