Søndag, 30. maj 2021 - af Marianne Singer

Burhan G har solgt sin milliondyre villa: Se den her

Burhan G. 
Burhan G. 
Foto: Jesper Sunesen
Burhan G har fået solgt sin luksusvilla i Nordsjælland - han måtte dog gå ned i pris.

Sangeren Burhan G, kendt fra blandt andet det populære TV2-program "Toppen af poppen", har fået solgt sin liebhavervilla beliggende i den nordsjællandske by Søllerød efter kun 24 dage på markedet.

Foto: LokalBolig Holte

Det bekræfter ejendomsmægler Kristian Kofoed fra Lokalbolig Holte overfor Boliga.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Solgt med rabat

Popsmedens nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80'er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner. 

Prisen for villaen - inklusiv fem værelser og en 1.200 kvadratmeter stor grund - endte dog med at blive solgt for 11,8 millioner kroner - præcis én million kroner under udbudsprisen.

Prisen steg hurtigt

Burhan G har kun boet i huset i lidt over over to år og købte villaen i starten af 2019 for 7,5 millioner kroner.

Rudersdal Kommune, hvor hjemmet ligger, er da også et af de steder, hvor huspriserne har haft rigtig meget fart på de seneste år:

Ifølge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for handlede villaer og rækkehuse i området steget over 16 procent bare siden første kvartal 2019, hvor Burhan G købte huset, til i år, hvor han altså solgte det igen.  

Til sammenligning er det gået noget langsommere på det landsdækkende boligmarkedet, hvor salgskvadratmeterpriserne i samme periode er steget med mere beskedne otte procent. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden