30. maj. 2021
Af Marianne Singer

Burhan G har solgt sin milliondyre villa: Se den her

Burhan G. 
Burhan G.
Foto: Jesper Sunesen
Burhan G har fået solgt sin luksusvilla i Nordsjælland - han måtte dog gå ned i pris.

Sangeren Burhan G, kendt fra blandt andet det populære TV2-program "Toppen af poppen", har fået solgt sin liebhavervilla beliggende i den nordsjællandske by Søllerød efter kun 24 dage på markedet.

https://imgix.billedbladet.dk/jj.jpg
Foto: LokalBolig Holte

Det bekræfter ejendomsmægler Kristian Kofoed fra Lokalbolig Holte overfor Boliga.dk.

Solgt med rabat

Popsmedens nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80'er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner.

Prisen for villaen - inklusiv fem værelser og en 1.200 kvadratmeter stor grund - endte dog med at blive solgt for 11,8 millioner kroner - præcis én million kroner under udbudsprisen.

Prisen steg hurtigt

Burhan G har kun boet i huset i lidt over over to år og købte villaen i starten af 2019 for 7,5 millioner kroner.

Rudersdal Kommune, hvor hjemmet ligger, er da også et af de steder, hvor huspriserne har haft rigtig meget fart på de seneste år:

Ifølge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for handlede villaer og rækkehuse i området steget over 16 procent bare siden første kvartal 2019, hvor Burhan G købte huset, til i år, hvor han altså solgte det igen.

Til sammenligning er det gået noget langsommere på det landsdækkende boligmarkedet, hvor salgskvadratmeterpriserne i samme periode er steget med mere beskedne otte procent.

Læs mere om: