Mandag, 11. november 2019 - af Niels Burgos

Burhan G tænder Tivolis juletræ

Burhan G

Burhan G

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den populære sanger giver også smagsprøver på sine nye julesange

Som altid skydes julesæsonen i gang  i Tivoli ved, at forlystelseshavens flotteste træ får liv i lysene. I år er selve lystændingen udvidet med et større show på Plænen, hvor bl.a. Burhan G spiller et par julehits og efterfølgende hjælper julemanden med at tænde træet. Det sker lørdag den 16. november klokken 16:30. De, som ikke kan vente så længe, kan komme ind i Tivoli fra kl. 11:00, hvor julemanden byder de første gæster velkommen.

Jul i Tivoli kan opleves fra den 16. november og i år strækker sæsonen sig ind i det nye år til og med den 5. januar 2020.

En million lyspunkter i en mørk tid

Gæsterne kan i år se frem til, at Tivoli tænder op mod en 1 mio. lyspunkter, nye lys- og snescenografier samt premiere på et projekteringsshow med titlen ”Decemberdrømme” på Plænescenen. Dagen byder på stort program. 

- Julen er en magisk tid, og det er altid noget særligt, når Tivoli slår dørene op for jul i Tivoli. Jeg glæder mig til, at være med til at tænde lyset på årets juletræ og ikke mindst til at give et par smagsprøver på mine nye julesange, som jeg kommer tilbage og optræder med i Tivolis Koncertsal i løbet af december, siger Burhan G.

Det er en tradition, at kendte kulturfolk får æren af at tænde det store juletræ i Tivoli. Tidligere har bl.a. Silas Holst, Bodil Jørgensen, Julie Zangenberg, Mikkel Lomborg,  Pelle Emil Hebsgaard og Stig Rossen haft æren af at tænde juletræet i Tivoli.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden