Tirsdag, 20. december 2022 - af Luise Marie Bekker

Caspar Phillipson holdt julekoncerter med sin søn: Det var fantastisk!

Caspar Phillipson.
Caspar Phillipson.
Foto: Hanne Juul
Caspar Phillipson har fået en helt særlig oplevelse med sønnen Silas.

– Det har været fantastisk!

Ordene kommer fra Caspar Phillipson, da BILLED-BLADET møder ham og hans søn, Silas, i historiske, kongelige omgivelser på Charlottenlund Slot.

Her har de tidligere i december holdt julekoncerter. Den første blev udsolgt, så de måtte fluks stable endnu en på benene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caspar, 51, synger, og 25-årige Silas, der får sin kandidat som klassisk pianist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til sommer, sidder ved klaveret.

Caspar Phillipson med sønnen Silas.
Caspar Phillipson med sønnen Silas.
Foto: Hanne Juul

– Vi spiller firhændigt, så det bliver til lidt klovnerier på en måde, jeg ikke ville turde lave med nogen anden pianist. Altså jeg ved ikke hvem anden, jeg bare ville kunne sætte mig hos og spille med. Det fås ikke bedre. Det havde også været godt, hvis det var min datter. Men det at han gider, gør mig meget, meget glad, siger far Caspar.

Caspar Phillipsons søn: inspireret af far

Men det er nu ikke for sin fars skyld, Silas har takket ja til at give koncerter med ham. Han har også nydt det.

– Det er første gang, vi har spillet sammen, og det har været rigtig sjovt, siger Silas.

– Jeg er 100 procent inspireret af far. Jeg har altid spillet klaver, fordi min far har lært mig det. Jeg har fået et performanceelement med fra far også. Det der med at stå på en scene. Det er ikke gået, som folk forestiller sig: at kernefamilien sætter sig ned og spiller sammen. Men der har altid været meget larm i hjemmet med folk, der spiller og bryder ud i sang. På den måde er der altid musik i familien, siger han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden