Lørdag, 11. februar 2023 — af Catja Klarskov

Christina Chanée vandt Melodi Grand Prix: Nu har hun lagt musikken på hylden

Christina Chanée og Tomas N'evergreen.
Christina Chanée og Tomas N'evergreen.
Foto: Niels S. Andersen
I 2010 vandt Christina Chanée Dansk Melodi Grandprix som denne ene halvdel af duoen Chanée & N’evergreen. I dag har hun lagt musikkarrieren på hylden.

Christina Chanée var på alles læber, da hun i 2010, sammen med makkeren Tomas N’evergreen, vandt Dansk Melodi Grand Prix med hittet ”In a Moment Like This”. I dag har hun skiftet glitter og glamour ud med skrivebord og en flot titel.

Det blev, modsat makkeren Tomas N’evergreen, et kort visit i musikbranchen for Christina Chanée, som i dag har lagt musikkarrieren på hylden. De seneste mange år har hun i stedet arbejdet med HR i medicinal-giganten Novo Nordisk. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere Grand Prix-vinder var dog atter inde og snuse til stjernestøvet, da hun i 2016, sammen med blandt andre John Gordon og Mette Thorning Svendsen, var medlem af juryen ved Dansk Melodi Grand Prix. Det år vandt trioen Lighthouse X, bestående af Johannes Nymark, Søren Bregendahl og Martin Skriver.

I dag lever den tidligere Grand Prix-stjerne et afdæmpet liv uden lydprøver og rampelys. Hun blev gift i 2015, og er siden sin medvirken i Melodi Grand Prix blevet mor igen.

Den danske Grand Prix-duo deltog i 2010 også i det Europæiske Melodi Grand Prix, som blev afholdt i Oslo. Her fik de en flot fjerdeplads.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden