Torsdag, 26. januar 2023 — af Niels Burgos

Dejlige billeder: Lykkelig Dorthe Kollo møder sit nye barnebarn

Dorthe Kollo, datteren Jil og barnebarnet Atlas
Dorthe Kollo, datteren Jil og barnebarnet Atlas
Foto: Wahapress/J. Wendel
Den lykkelige mormor har besøgt datteren Jils lille søn, Atlas, i New York

Der skulle gå 23 år, fra Dorthe Kollo første gang blev mormor, da datteren Nathalie fødte sønnen Marlon. Men nu smiler lykken igen til den 75-årige sangerinde - og ikke mindst til hendes yngste datter, Jil, der i oktober blev mor for første gang.

- Han er en fantastisk gave, siger Dorthe Kollo, der netop har været en tur i New York, hvor det nye barnebarn bor med sin mor og sin far, Jils  partner, børsmægleren Rich.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Naturligvis var der masser af glædestårer ved den lykkelige begivenhed. Ikke mindst fordi ingen havde turdet håbe på lille Atlas’ ankomst til verden.

Efter at have slået sig ned i New York havde Jil giftet sig med en amerikansk professor. Ægteskabet var lykkeligt, men parret nåede ikke at får børn, inden tragedien ramte. Jils mand, Andrew Brooks, der var en af de banebrydende videnskabsmænd i kampen mod corona, døde pludselig og uventet af et hjertestop i januar 2021 – blot 51 år gammel. Jil var knust – og tilbragte nogle måneder hos sin mor og hendes mand Heiner i Bremen for at komme til hægterne, men enhver tanke om familieforøgelse lod ikke til at ligge i kortene.

Dorthe bekymrede sig naturligt nok om sin yngste datter, men ved udgangen af 2021 viste det sig, at Amor havde helt nye planer for den unge enke. Mellem Jil og børsmægleren Richard – kaldet Rich – begyndte der at springe gnister – i starten forsigtigt og blot som bekendte. Men snart fandt begge ud af, at der var mere at bygge på, og hvor meget de betød for hinanden. I marts var Jil gravid!

– At jeg skulle opleve, at Jils højeste ønske gik i opfyldelse, gør mig til verdens lykkeligste menneske, slår Dorthe fast. – Og jeg synes, jeg kan se, at lille Atlas til forveksling ligner sin mor, da hun var baby.

Se flere skønne fotos af den lille famile i BILLED-BLADET i denne uge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden