13. dec. 2013
Af af Malan Joensen

Det laver pigerne bag Dub-I-Dub-hittet i dag

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35847.jpg
FOTO: SE OG HØR
Søstrene Susanne og Pernille Georgi, der i 1990’erne hittede som duoen Me & My, bor i dag i Spanien og i England.

En af 1995’s helt store landeplager var ”Dub-I-Dub” fra den danske duo Me & My, og det dansable nummer med det let genkendelige omkvæd hittede også langt uden for landets grænser.

Der er løbet en del vand i åen siden da, og avisen Metroxpress har spurgt Pernille Georgi, der sammen med sin søster Susanne stod bag Me & My, om, hvad de laver i dag.

- Susanne har en skønhedsklinik, og jeg har et musikstudie, så vi gik lidt i hver vores retning, siger Pernille, der de seneste ti år har boet i Nottingham i England, mens Susanne bor i Andorra i Spanien.

Begge har børn

De har begge fået to børn og har igennem årene udgivet i alt fire album, samtidig med at de også har været med i dansk og europæisk Melodi Grand Prix som artist eller sangskriver.

- Nu er det primært sangskrivning for mig, og det finder jeg stor tilfredsstillelse i. Planen er at blive ved med at skrive, siger Pernille Georgi til avisen.

Hun savner ikke livet som turnerende musiker:

- I to år i streg rejste vi rundt. Nogle gange var vi i fire lande på bare én enkelt dag. Det var et surrealistisk liv.

Vi blev udbrændte

Efter debutalbummet gik der halvandet år, inden Me & My udsendte plade nummer to, og set i bagklogskabens lys, burde duoen nok have fået opfølgeren på gaden lidt før, erkender Pernille Georgi.

- Så kunne vi have smedet, mens jernet var varmt, men vi var bare så udbrændte, så vi havde virkelig behov for at slappe af.

Selv om det er 18 år siden, Me & My og ”Dub-I-Dub” var på alles læber, bliver Pernille og Susanne Georgi stadig genkendt, når de besøger hjemlandet.

- Når vi kommer til Danmark, så kan folk stadig huske os. Nogle spørger om autografer, og andre spørger, hvordan det går. Det er meget hyggeligt, siger Pernille Georgi.

Læs mere om: