1. nov. 2018
Af Casper Nielsen

Det skete der, da Brødrene Olsen mødte Cliff Richard

Noller Olsen, Cliff Richard, Jørgen Olsen
Noller Olsen, Cliff Richard, Jørgen Olsen
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Cliff Richard fik besøg af Brødrene Olsen, da han i sidste uge var i Danmark. Jørgen Olsen giver her en lille smagsprøve på, hvad de taler om, når de er sammen. Man kan læse mere om mødet i BILLED-BLADET, der er på gaden den. 1. november.

Hvad taler sir Cliff Richard og Brødrene Olsen om, når de er sammen?

Det spørgsmål blev igen relevant at stille, da de tre sangere mødtes i Operaen i København i sidste uge, hvor BILLED-BLADET var med på sidelinjen.

– Første gang vi mødte Cliff, talte vi blandt andet om hans første møde med Paul McCartney og resten af The Beatles. Han fortalte, at disse fire unge mænd fra Liverpool var blevet budt med til fødselsdag hos The Shadows’ rytmeguitarist, Bruce Welsh, hvor de pænt spurgte, om de måtte spille et nummer, som de havde lavet. Det var så ”Love me do”, og da Cliff hørte det, sagde han straks ”I skal bare lave jeres eget materiale” og var således med til at opmuntre dem til at fortsætte, fortæller Jørgen Olsen.

En stor pophistorie

-For mig er det stor pophistorie at høre, at et så stort et koryfæ som Cliff, som alle dengang jo så op til, var stor nok til det, siger Jørgen Olsen.

The Beatles fik da også et stort hit ud af "Love me do", da det ramte hitlisterne i 1962.

Derfor havde sir Cliff Beatles-hittet med på sit koncertrepertoire - som en hyldest - da han spillede i Danmark i sidste uge.

Hvad brødrene og sir Cliff ellers talte om, og hvordan stjernens besøg i Danmark gik, kan du læse mere om i denne uges udgave af BILLED-BLADET, der er på gaden den 1. november.

Læs mere om: