Søndag, 16. december 2018 — af Casper Nielsen

Det spørgsmål gav Kim Larsen aldrig svar på

Kim Larsen.
Kim Larsen.
Foto: Lars H. Laursen
Kim Larsen fortæller åbent om hele sin ungdom i sin ny biografi, men forfatteren bag ærgrer sig navnlig over, at han ikke fik svar på spørgsmål om én bestemt livs-periode.

Kim Larsen fortæller hudløst ærligt om sin barndom og ungdom i sin og forfatteren Jens Andersens ny bog ”Mine Unge år”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men da Larsen desværre udåndede, før han nåede at færdiggøre bogprojektet, er der flere spørgsmål, som forfatteren gerne ville have stillet.

- Hvilket spørgsmål ærgrer du dig mest over, at du ikke fik svar på?

– De sidste 25 år, hvor han levede meget lykkeligt med sin kone og to sønner. Jeg havde glædet mig til at høre ham samle trådene i sit liv og fortælle om sit syn på alderdommen og … døden, siger Jens Andersen til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Jens Andersen mødte Kim Larsen syv gange i hans hjem i Odense.

Altid klokken 15.00, hvor Larsen var frisk og velforberedt.

– Detaljerne fra barndommen kom bare flydende. Hans kone Liselotte, drengene og hans impresario Jørn ”Ørn” har læst bogen og nikker genkendende til historier, som de også har hørt i samtalekøkkenet eller i tourbussen. Han skabte helt filmiske dialoger - alene hans genfortælling af, hvor meget ”Odysseus” inspirerede ham, siger Andersen.

- Det overraskende billede, han giver af sig selv, er, at der bag den hårde rock’n roller var en langt blødere fyr, der løj sig ind i en fiktion om, hvor god han var til at ”stryge damer”, men som var genert og blufærdig og et dydsmønster i forhold til sin storebror, siger Andersen.

– Jeg tror, Kim Larsen nogle gange følte, at offentligheden havde en forkert opfattelse af ham og så ham som et menneske, han ikke længere var. Det var måske også en grund til, at han nu selv ville fortælle sin historie, siger forfatteren, der var den sidste, Kim Larsen lod sig interviewe af.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden