Torsdag, 4. februar 2010 - af af Louise Møller

Dicte om sin skilsmisse: Jeg er i dyb, dyb sorg

Laust Sonne og Dicte

Laust Sonne og Dicte

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden Dicte havde slet ikke set det komme, da hendes mand og faren til parrets to børn forlod hende for en anden kvinde

Den smukke sangerinde Dicte erkender blankt, at hun stadig er i dyb, dyb sorg efter bruddet med D-A-D-trommeslageren Laust Sonne.

Sammen har de Sixten, 6, og datteren Ava på ni måneder. Kort efter fødslen af Ava meddelte Laust, at han havde fundet en anden kvinde.
Et knytnæveslag i hovedet på Dicte, som endnu ikke forstår, hvordan han kunne gå. Det fortæller hun i et interview til Alt for damerne.

Selvom Dicte er hårdt såret ,har hun ikke mistet troen på fremtiden og mulighederne, som hendes nuværende situation trods alt kan give.

- Jeg har tænkt mig at blive klogere af det, der er sket. Altså, det tror da fanden, at man skal gå igennem den værste krise i ens liv, hvis man ikke er blevet klogere i sidste ende - lige meget hvem der så har taget beslutningen, siger Dicte.

Trods en turbulent tid er Dicte aktuel med sit femte album "Tick Tock", og fordi hun beskæftiger sig med ting og mennesker, hun elsker, er der forsigtig optimisme at spore hos sangerinden.

- Som jeg har det lige nu, er jeg i dyb, dyb sorg. Og der er sevlfølgelig dage, hvor man ikke … hvor det har været hårdt at skulle rumme et brud, en ny plade, en baby og et barn. Men jeg har også to vidunderlige børn, som har fortjent det bedste, og en karriere, jeg trives med, så jeg skal nok finde en vej igennem. Og så må tiden vise, hvad tiden bringer.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden