13. jul. 2019
Af af Laura Dalgård Hansen

Dorthe Kollo: Den sommer glemmer jeg aldrig

Dorthe Kollo
Dorthe Kollo
Foto: Claus Fisker
Sangeren fortæller om en sommeroplevelse, hun aldrig glemmer
De fleste af os har dejlige minder om en helt speciel sommer. Også Dorthe Kollo - og hendes handler om en ganske særlig ven, hun fandt en sommer for nogle år siden.
– En veninde ringede til mig dagen før min fødselsdag den 17. juli for ni år siden på Mallorca, hvor mine venner har en finca (en stor gård, red.). Hun spurgte, om hun måtte forære mig en hund i fødselsdagsgave, da forbifarende havde smidt en lille hvalp foran huset. Jeg jublede, men min mand, Heiner, syntes ikke om ideen. Jeg sagde til min veninde: ”Tag den med til festen, og hvis det går helt galt, må du tage hunden med igen.” Da jeg så den lille baby, var jeg solgt til stanglakrids, så yndig var den.
https://imgix.billedbladet.dk/kool.jpg
Dorthe Kollo med Prins Bruno
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Heiner var stædig

- Heiner var stædig og mente, vi rejste for meget til at kunne have hund, men jeg fik lov til at tage den med hjem om natten. Næste dag havde vi inviteret venner med ud at sejle, og her måtte den lille ny komme med. Da baby skulle lave stort, udså han sig en pige med en Louis Vuitton-taske, og i stedet for at lave ulykker på trægulvet på skibet skete det på den ægte taske. Det fik Heiner til at slå helt om og sige: ”Det er dog en herlig, superklog hund, den snupper vi.” Han blev så forelsket i Bruno, at han døbte den Prins Bruno!

Læs mere om: