Dorthe Kollo: Det kribler og krabler

Dorthe Kollo

Dorthe Kollo

Foto: Hanne Juul
Dorthe Kollo optræder stadig, og det vil hun blive ved med. "Livet er for interessant til, at man skal gå i stå", siger hun.

Dorthe Kollo er blevet 73 år, men de mange år har absolut ikke tæret på hendes lyst til livet, og hun har mod på meget mere. 

- Det er jo ikke sådan, at man sætter skoene, bare fordi man er 73. Jeg har det fint med min alder, men det er klart, jeg begynder da at spekulere over .., altså 73, 83, og min mor blev 92. Så hvis det går godt, har jeg måske 20 år tilbage, hvis det går skidt, måske fem år. (..) Men intet er jo for sent, siger hun. 

– Og jeg kan ikke bare sætte mig hen i en stol og slappe af. Det kribler og krabler stadig i mig. Forleden så Heiner i en avis, at den græske sangerinde Nana Mouskouri skulle på turné i en alder af 80 år. “Det kommer du nok også til”, lo han. Måske. Jeg er født ind i musik og elsker at optræde. Det bedste er at falde om på scenen, ligesom Dirch Passer. Livet er for interessant til, at man skal gå i stå, smiler Dorthe Kollo.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

BILLED-BLADET har besøgt den danske sangerinde og hendes tyske mand, Heiner Dettmer, i hendes sommerhus på Enø. Læs stort interview i bladet, der kom på gaden torsdag den 29. oktober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden