Torsdag, 26. januar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Du gætter det aldrig: Det har Robbie Williams kastet sig ud i

Robbie Williams
Robbie Williams.
Foto: Nestlé Purina
Selvom den verdenskendte popstjerne lige straks drager på 25-års jubilæumsturne, så har han alligevel fået tid til et andet projekt ved siden af.

Selv 25 år efter er der fuld fart på den britiske popstjerne Robbie Williams. Han har rejst verden rundt med sin musik, og spillede udsolgte stadionkoncerter for tusinder af fans.

Og til februar vender han retur til både Herning og København i forbindelse med sin 25 års juliæumskoncertturné.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er faktisk ikke kun musikken, som Robbie Williams er helt vild med. Han har nemlig også en helt særlig kærlighed til en firbenet ven. Han er helt vild med katte.

Og kærligheden til den firbenede ven kombinerer han nu med sit musikalske virke. Onsdag kunne han nemlig offentliggøre, at han er den nye ambassadør for Nestlé Purina-brandet ”Latz”, der sælger kattemadsprodukter.

- Katten er ude af sækken! Jeg er den nye stemme til Latz. Jeg har igennem de seneste mange år haft rigtigt mange kattevenner, og efter at have lært mere om deres fascinerende adfærd kan jeg med ro i stemmen sige: Det er skønt at være kat, udtaler Robbie Williams i en pressemeddelelse.

Han fortæller desuden, at samarbejdet er den drøm, der går i opfyldelse.

Indtil Robbie Williams indgik i samarbejdet, har det indtil nu været den tegneserielignende kat ”Latz”, der har kunne associeres med kattemærket, men nu får katten altså selskab af popikonet.

Robbie Williams
Robbie Williams og katten "Latz".
Foto: Nestlé Purina

I forbindelse med samarbejdet har han også udgivet en sang, ”It’s Great To Be a Cat”, hvor han i den tilhørende musikvideo er akkompagneret af figuren ”Latz”, der dog er den helt store stjerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden