25. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Efter comeback: Kim Larsen aflyser flere koncerter i Norge

Kim Larsen
Kim Larsen
Foto: Alex Tran
Egentligt havde Kim Larsen comeback efter sin kræftsygdom, men han har nu måttet se sig nødsaget til at aflyse koncerter i Norge.

Den 72-årige musiker Kim Larsen udviste ingen tegn på at være svækket af sin sygdom, da han i slutningen af juni gjorde comeback efter at have været sygemeldt med kræft.

Men nu er den seneste melding fra Kim Larsen & Kjukken, at bandet må aflyse syv planlagte koncerter i Norge.

- Som det er offentligt kendt, har Kim Larsen for nyligt gennemgået et alvorligt sygdomsforløb, hvilket naturligvis tærer på kræfterne, fremgår det af bandets Facebookside.

Kim Larsen gennemfører stadig august-koncerter

Derfor er det omfattende rejseprogram i forbindelse med de norske koncerter blevet vurderet at være for hård kost for forsangeren.

- Norge er helt anderledes strabadserende at turnere i med lange afstande og dermed en meget ujævn rytme, siger manager Jørn Jeppesen til fyens.dk.

Aflysningerne kommer dog ikke til at have betydning for de ni koncerter, der er planlagte på dansk grund i august, og Jørn Jeppesen fastslår, at sangeren i øvrigt "har det fint".

Kim Larsen fik flyvende comeback

Kim Larsen & Kjukken runder den officielle meddelelse af med at sende en stor beklagelse til det norske publikum, som selvfølgelig har set frem til koncerterne.

Efter comeback-koncerten den 28. juni i Nyborg var meldingen ellers en noget anden, da BILLED-BLADET talte med manager Jørn Jeppesen.

- Kim klarer det godt, og der er ingen problemer. Han er i højt humør, og vi er alle glade for, det kører, sagde han.

Dengang understregede manageren også, at bandet var lettede over at være godt i gang efter at have været væk fra scenen et halvt år.

Læs mere om: