29. maj. 2016
Af Lisbeth Grube

Efter ulykken: Stine Bramsens søn hjemme igen

Stine Bramsen.
Stine Bramsen.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Stine Bramsens lille søn faldt ud af et vindue fra første sal i sidste weekend. Nu er Alfred så meget i bedring, at han er udskrevet.

Så er der dejlige nyheder fra sangerinden Stine Bramsen, en uge efter en frygtelig ulykke ramte hendes lille søn, Alfred på tyve måneder.

Sidste lørdag faldt den lille dreng ud af et vindue fra første sal i det klubhus, der blev brugt af Stine og hendes band som backstagelokale i Svendborg.

Alfred blev hastet til Odense Universitetshospital, hvor han blev indlagt. Og på mirakuløs vis er lille Alfred kommet sig så meget, at han nu er udskrevet og hjemme hos sine forældre.

Stine Bramsen: Min verden er rystet

Lørdag aften postede Stine Bramsen på Instagram denne opdatering, som BILLED-BLADET har fået lov af hendes management til at citere fra:

- Jeg kommer aldrig til at glemme sidste lørdag eller dagene, der fulgte. Min verden er rystet. Heldigvis er vi nu hjemvendt med min elskede søn i bedring - og min og mand og jeg vil af hjertet takke de fantastiske læger og sygeplejersker på OUH (Odense Universitetshospital, red.) Også tusind tak for al støtten fra jer derude, det har varmet mit følsomme hjerte.
Jeg er selvfølgelig meget ked af de festivaller alt dette er gået ud over og håber på jeres forståelse. Nu skal vi lige lande og kramme en masse... Og så ses vi derude snart!, skriver Stine Bramsen.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Læs mere om: