Torsdag, 27. februar 2014 - af Hanne Rask

Emmelie de Forest kaprer berømt sangskriver

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet
Grand Prix-vinder Emmelie og den verdensberømte Miley Cyrus, deler nu sangskriver.

Emmelie de Forest mænger sig nu med nogle af de store, når hun skriver sin musik. Da hun var i Los Angeles i januar, skrev hun to nye sange i selskab med sangskriveren, Mozella, som også har skrevet sange til den verdensberømte sangerinde Miley Cyrus. Det skriver MetroXpress.

- Det er fantastisk og nogle gange lidt uvirkeligt, alt det, der er sket for mig det sidste års tid, siger Emmelie de Forest, der regner med de to nye sange skal med på hendes album, der udkommer senere i år.

20-årige Emmelie har siden sin danske Grand Prix-sejr - og siden den internationale - kunnet leve af sin store passion, musikken, hvilket hun er dybt taknemmelig for, siger hun til avisen.

- Jeg kan udelukkende fokusere på musikken. Jeg har fået lov til at udgive et album og har nu nummer to på vej. Jeg har skrevet med en masse dygtige, erfarne sangskrivere, jeg er kommet ud til et langt større publikum med min musik. Jeg har rejst en masse, optrådt og lavet et hav af TV-shows. Det er fantastisk, siger Emmelie, der også en gang imellem har tid til sin 22 år ældre kæreste, Jakob Schack Glæsner, der også er sangskriver og i øvrigt er kendt fra bandet Johnny Deluxe

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden