5. maj. 2015
Af Luise Marie Bekker

Emmelie De Forest sendte Anti Social Media afsted til Østrig

Anti Social Media er klar til at give den gas i Østrig
Anti Social Media er klar til at give den gas i Østrig
Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Den danske Eurovision Song Contest-vinder hepper på de danske drenge, når de skal dyste imod resten af Europa med deres sang "The way you are".

Dagen, hvor drengene fra Anti Social Media skal forsvare de danske farver i det Europæiske Melodi Grand Prix, nærmer sig med hastige skridt.

Den 11. maj drager de imod Wien, men inden de tager afsted, sagde de pænt farvel til Danmark på den østrigske ambassade i København, og her fik de et par gode ord med fra Emmelie De Forest, der vandt Erovision Song contest i 2013.

Hun håber, de vil gå i hendes fodspor og bliver nummer et, så de kan få lige så mange gode oplevelser med sig, som hun har haft.

Ny single

Nikolaj, Emil, David og Phillip mødte hinanden sidste år, da producerduoen Chief1 og Remee skulle bruge et band til at løfte en sang, der havde ligget i skuffen i 10 år - og endte med at blive vinderen af Dansk Melodi Grand Prix.

Det er gået rigtig stærkt for Anti Social Mediea-drengene, der på få måneder har turneret Danmark rundt, skrevet under på pladekontrakter og været i studiet for at indspille deres Debut-EP.

På den østrigske ambassade præsenterede de da også den nye single, "More than a friend".

Når forhåbentlig finalen

Du kan heppe på de danske drenge, når de giver den gas til den første semifinale i Eurovision Song Contest 19. maj - og igen den 23. til finalen, hvor de forhåbentligt er med.

Læs mere om Anti Social Media og Eurovision Song Contest i BILLED-BLADET i næste uge.

Læs mere om: