Emmelie de Forrest vil chokere

Emmelie de forest

Emmelie de forest

Foto: Birger Storm
Vinderen af Eurovision Song Contest 2013 har lagt Grand Prix-stilen på hylden, og nu vil Emmelie de Forest gå nye veje

I en video på bt.dk afslører den danske Grand Prix-vinder Emmelie de Forrest, at hun helt ændrer stil på sin nye single, der udkommer 18.august.

Grand Prix-stilen er lagt på hylden, og man vil kunne høre en helt ny og anderledes Emmelie de Forrest, der også lover et stilskifte på videoen, der er klar 25. august.

- Det er stadig pop, men med andre elementer, og jeg tror, folk bliver overraskede. Måske får de lidt et chok, lyder det fra Emmelie de Forrest.

Emmelie, som for første gang i flere år har haft tid til at g til modeuge i København, fortæller desuden, at hun er vild med tøj fra Munthe.

Hun kan godt lide boheme-stilen - blandet med lidt rock - og er meget fascineret af Kate Moss' stil.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun er ked at alt det rod, der har været i kølvandet på det flotte show på Refshaleøen i København, hvor der i maj i år blev afholdt Eurovision.

Det viste sig, at showet og ombygningen af de gamle B&W-haller blev lang, langt dyrere end budgetteret.

Og det synes Emmelie de Forrest er rigtig trist.

- Jeg ser aldrig nyheder, fordi jeg bliver så deprimeret af det. Men min mor fortalte mig godt, at der har været noget om det. Det er selvfølgelig super ærgerligt, at der ikke har været taget højde for alting, og at det har været planlagt dårligt, og at der nu er sket alt det her bagefter.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden