Tirsdag, 2. oktober 2012 - af af Malan Joensen

Er du Xanders drømmepige?

Xander Linnet
Xander Linnet
Xander Linnet afslører, hvilke piger han falder for, og om han er en ”datingtype”.

Musikeren og produceren Xander Linnet, der for tiden kan opleves i "Voice - Danmarks største stemme" på TV 2, fortæller i et såkaldt Facebook-interview, hvordan hans drømmepige er.

- Jeg ved ikke, hvordan hun ser ud. I virkeligheden kan jeg lide alle slags piger, ligegyldigt hvor i verden de kommer fra. Men hun er nødt til at have noget fantasi. Og tænke lidt ud af boksen for at fange min opmærksomhed, og for at jeg føler mig draget af hende. Sådan er det også med mine venner. Mine bedste venner er lidt småskøre. Hvordan hun ser ud, er relativt. Det er mere, hvordan hun tænker, og hvilke drømme hun har, svarer Xander Linnet.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Spørgsmålene i interviewet er nogle, seere og fans af programmet har stillet, og der er også ét af slagsen, der er af mere direkte karakter.

En seer ved navn Katja spørger nemlig, om Xander vil med på date. Det har den tiltrækkende, 24-årige Voice-coach dog ikke tid til:

- Det er virkelig sødt af dig at spørge, men lige nu har jeg rigtig travlt. Jeg er heller ikke sådan datingtypen. Ikke sådan på den måde, svarer Xander Linnet, der dog er imponeret over spørgsmålet:

- Det er fandme sødt af hende at spørge, tilføjer han.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden