Familiefest hos Kandis-Johnny: Barnebarnet døbt

Johnny Hansen, Nicklas Hansen, Cecilie med datteren Natascha, oldefar Bjørn Hansen og Caroline.

Johnny Hansen, Nicklas Hansen, Cecilie med datteren Natascha, oldefar Bjørn Hansen og Caroline.

Foto: Privat
Morfar Johnny sang ved dåben af sit lille barnebarn.
Hele fire generationer Hansen var samlet ved døbefonten i Hurup Kirke, da Johnny ”Kandis” Hansen fik sit barnebarn døbt. 
Johnnys ældste datter, Cecilie på 27, invitererede til dåbsfest i den lokale kirke for datteren Natascha på godt fire måneder.
– Det var en supergod dag. Alle var glade, og Natascha klarede det så flot. Hun hedder Natascha Bekhøj Hansen, siger 54-årige Johnny og fortæller, at Bekhøj er efter døtrenes afdøde mor, Helle.

Sang ved barnedåben

Johnnys to andre børn, Caroline, 23, og syvårige Nicklas – det yngste har han med hustruen Gitte – stod faddere. Og dagens yndige hovedperson blev døbt i selvsamme dåbskjole, som Johnny og hans børn er døbt i.
– Det er så dejligt at være morfar. Det er endnu en fantastisk gave at få. Som musiker har jeg rimeligt travlt om sommeren, men jeg har set Natascha en del, og jeg håber, der bliver tid til mere nu. Jeg sang også lidt for hende til barnedåben, og det var en rigtig hyggelig dag med de nærmeste, fortæller morfar Johnny.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hans far, Bjørn Hansen, frontfigur i Bjørn & Okay, nød at fejre sit oldebarn.
– Han fylder snart 76 år, er skarp, og vi får lavet lidt sammen. Far bor også i Hurup, og to-tre gange om ugen har vi kaffemøde om formiddagen, hvor vi får vendt verdenssituationen, fortæller Johnny.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden