Festival-aktuelle Mads Langer skal giftes: Jeg glæder mig helt vildt

Mads Langer og Julie Lillelund

Mads Langer og Julie Lillelund

Foto: Lars H. Laursen
Musikeren Mads Langer har i øjeblikket travlt med at spille på diverse festivaler rundt om i landet. I julen blev han forlovet med modellen Julie Lillelund, og han glæder sig nu til, at brylluppet skal stå.

Den 34-årige musiker Mads Langer var i julen nede på knæ for sin kæreste, modellen Julie Lillelund, og han fik selvfølgelig sit ja.

Han glæder sig nu til at skulle følge sin udkårne til alteret, og det strålede ud af ham, da BILLED-BLADET mødte ham på Sølund Musik-Festival.

- Det har været fantastisk, og jeg glæder mig helt vildt. Det er det største, når man skal giftes med den, man elsker, sagde han.

Forlovelsen var den største gave af alle

Han offentliggjorde i sin tid nyheden med en sød opdatering på det sociale medie Instagram, hvor han kyssede sin forlovede.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I billedteksten stod der: ”Den største gave af alle er, at Julie Lillelund har sagt ja til at dele livet med mig. Glædelig jul til jer alle”.

Efter forlovelsen fejrede det forlovede par nytår i Schweiz, hvor Mads Langer desværre var ude for et skiuheld og endte med armen i slynge.

Bryllupsdatoen er ikke fastsat

Han understregede dog samtidig i en opdatering på Instagram, at solen skinnede, og at han skulle giftes, så derfor var uheldet til at overse.

”2018 tegner til at blive et smukt år af slagsen”, skrev den nyforlovede sanger, der dog endnu ikke har fastsat en bryllupsdato.

Men det bliver uden tvivl en smuk dag, når Mads Langer får mulighed for at give sit ja til den kvinde, han elsker.

Mads Langer har tidligere deltaget i programmet "Toppen af poppen", hvor han bl.a. fik tårerne frem hos Sanne Salomonsen, da han med stor indlevelse sang "Overgir mig langsomt til dig", som han selv har skrevet til Sanne Salomonsen.

Se billederne af deltagerne i musikprogrammet gennem tiden i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden