Onsdag, 8. februar 2023 — af Christinna Braun

Godt nyt til alle Melodi Grand Prix-fans: Ny radiokanal med Grand Prix-sange døgnet rundt

Dansk Melodi Grand Prix. 
Dansk Melodi Grand Prix. 
Foto: Willy Henriksen og Ritzau Scanpix
Nu er der godt nyt til alle fans af Melodi Grand Prix!

Kan du ikke sidde stille, når ”Video Video” spiller? Nynner du med, hver gang du hører Gry Johansen synge ”Kloden Drejer”?

Så er den helt nye radiokanal ”Grand Prix Kanalen” helt sikkert noget for dig.

Det er Jysk Fynske Medier, der har lanceret den nye kanal, som udelukkende spiller Grand Prix-hits.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Jysk Fynske Medier i en pressemeddelelse.

Kanalen vil op til det danske Melodi Grand Prix spille alle de store danske Grand Prix-hits, og når vinderen er fundet, vil Grand Prix Kanalen fyre op for de store internationale klassikere.

”Det er en kold og urolig tid vi lever i i øjeblikket, og på mange måder er der ikke meget at fejre med en fest. Ukraine, som vandt Eurovision Song Contest i 2022 har ikke engang mulighed for at være vært for finalen i år. Der er bare noget, vi altid har brug for i svære tider, og det er netop fest og farver”, siger digital programchef Morten Schou i pressemeddelelsen, og fortsætter: ”Uanset hvor tungt det hele kan være, så vinder festen altid til sidst. Grand Prix og Eurovision har fra begyndelsen leveret festen, farverne, følelserne, fællesskabet og en perlerække af sange, som alle kan synge med på. Vi håber vi med Grand Prix Kanalen med kan være med til at male byen rød og kickstarte festen omkring årets største musikbegivenhed.”

Fortsætter kanalen efterfølgende?

Den nye kanal er blevet lanceret i anledning af dansk Melodi Grand Prix og vil indtil videre køre frem til Eurovision.

- Men hvis kanalen bliver en stor succes, og folk vil blive ved med at lytte til den, så lader vi den fortsætte! Fortæller Søren Bygbjerg, der er direktør for radiokanalerne i Jysk Fynske Medier, til BILLED-BLADET. 

Grand Prix Kanalen er tilgængelig i JFMs fire gratis radioapps, Classic FM, Skala FM, VLR og Radio Viborg og kanalen kan ligeledes høre på nettet via vlr.dk

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden