Søndag, 24. marts 2013 - af Jan Bergman

Grand Prix-stjernen John Hatting er død

John Hatting
John Hatting
Foto: AOP
Sangeren og sangskriveren John Hatting, som især huskes for sin mangeårige indflydelse på Dansk Melodi Grand Prix er død, 64 år gammel.

For blot to dage siden deltog han i vennen og kollegaen Kim Schwartz' fødselsdag, men nu er den produktive og succesfulde sanger og sangskriver pludselig gået bort.

- Det er med stor sorg, at jeg kan meddele at jeg her til aften fik en opringning fra Steen Lindegaard, der fortalte at min ven og kollega igennem snart 20 år, John Hatting, er død, skriver Kim Schwartz ifølge BT på sin Facebook.

- Mange, mange stunder har vi haft sammen med kærlighed til musikken som fællesnævner og vi fik da også skrevet en del sange sammen, skriver ven og kollega gennem mange år, tilføjer Kim Schwartz.

John Hatting var blandt andet medlem af gruppen Brixx, der i 1982 vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Video Video”.

Efter succesen med Brixx etablerede John Hatting med sin daværende ægtefælle, Lise Haavik, duoen Trax.

Efter flere års deltagelse ved Melodi Grand Prix udsendte Trax et enkelt album, men derefter blev der stille omkring duoen, og i 1988 blev parret skilt.

I 1990 skrev John Hatting Lonnie Devantiers vindermelodi ”Hallo, Hallo”, ligesom han var medskaber af Richard Ragnvalds ”Kære lille mormor”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden