21. maj. 2013
Af Lisbeth Grube

Grand Prix-vinderens søster: Derfor er Emmelie en stjerne

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Foto: Birger Storm
Da Emmelie var lille, optrådte hun gerne med en sang, når familien var ude at spise.

20-årige Emmelie de Forest strøg til tops som Europas prinsesse i lørdagens store musikbrag i Malmø. Nu fortæller hendes svenske halvsøster, Sophie på 35, at Emmelie altid har været et naturtalent på en scene.

- I familien har vi altid opfattet Emmelie som en kommende stjerne. Lige fra hun var lille, har hun elsket at optræde og synge. For eksempel har hun flere gange optrådt med sang, når vi var ude og spise på restauranter i Stockholm, siger Sophie de Forest til tvtid.

- Vores far var musiker og meget interesseret i grand prix, og vi var altid samlet hele familien foran fjernsynet, når der var finale i Eurovisionen. Så han ville have været utroligt stolt, hvis han havde oplevet Emmelies sejr, siger Sophie.

Emmelie har tre ældre søskende, Edward, Sophie og Daniel, og de har alle samme far, Ingvar de Forest. Han døde af et hjertestop på en ferie på Cypern for tre år siden. Mens Emmelie og Daniel har boet hos deres mor i Mariager, er Edward og Sophie opvokset i Stockholm - og Emmelies svenske søskende er pavestolte af deres lillesøster.

- Emmelie forsøger ikke at "gøre sig til". Hun er bare sig selv og helt naturlig. Det er en fantastisk god egenskab, synes jeg. Og nu har hele Europa også set med deres egne øjne, at hun virkelig bare er sig selv, siger Sophie de Forest.

Læs mere om: