Onsdag, 6. september 2017 - af Juliane Olsen

Her er værterne ved Dansktop Prisen 2018

Thomas Evers Poulsen, Anette Kokholm og Keld Heick
Thomas Evers Poulsen, Anette Kokholm og Keld Heick
Foto: Lars Horn
De tre værter, der skal stå i spidsen for Dansktop Prisen 2018, er nu blevet offentliggjort, og det bliver ligesom sidste år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen.

Når Dansktop Prisen 2018 sparkes i gang i Jyske Bank Boxen i Herning den 14. april 2018, bliver det med sidste års værter ved roret.

Musikeren Keld Heick, Aller-direktør Anette Kokholm og danser Thomas Evers Poulsen har nemlig endnu en gang sagt ja til at stå i spidsen ifølge familiejournal.dk.

- I dag er der i mine øjne ikke nok opmærksomhed på dansktopmusik i medierne, siger Keld Heick om sin begrundelse for at være med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Keld Heick elsker musikken

Han startede selv sin karriere tilbage i 1966 i orkestret The Donkeys, og siden hen er det blevet til mange dansktop-hits og Melodi Grand Prix-sange.

Derfor føler han naturligt nok en stor kærlighed til musikken, som han spiller rundt omkring i landet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Keld Heick sætter derfor også stor pris på, at Familie Journal endnu en gang byder op til dans i Herning.

Anette Kokholm er medvært

Her vil publikum få del i den store glæde ved dansktopmusikken, som folk kan synge med på, og samme aften bliver 50-års jubilæet for genren fejret.

Ved sin side har han Anette Kokholm, der er tidligere chefredaktør på Familie Journal, og som har foldet sig ud som radiovært på P3 og i diverse værtsroller.

Thomas Evers Poulsen, der er kendt fra ”Vild med dans”, bliver yngste mand på holdet, og får denne aften lov at folde sin store passion for musik ud. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden