Tirsdag, 4. februar 2014 - af af Dorte Quist

Her er værterne ved Eurovision Song Contest i København

Lise Rønne, Nikolaj Koppel og Pilou Asbæk er værter ved Eurovision Song Contest 2014 i København.
Lise Rønne, Nikolaj Koppel og Pilou Asbæk er værter ved Eurovision Song Contest 2014 i København.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Nu er det blevet afsløret, hvem der skal styre slaget, når Danmark er vært ved det Internationale Melodi Grand Prix i maj i København.

Kl.11.00 blev mange måneders spænding udløst, da Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk blev afsløret som DR’s kommende værter ved Det Internationale Melodi Grand Prix til maj i København.

Det var TV-Avisens Tine Gøtzsche, der afslørede dem på scenen i Odd Fellow Palæet.

DR har taget sig rigtig godt tid til at finde de helt rigtige værter til dette ekstraordinære job, og Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk var lykkelige for den store udfordring, der venter dem.

Lige siden Emmelie de Forest vandt i Malmø, har jobbet som Eurovision-vært været det mest ombejlede værts-job i Danmark, og rigtig mange navne har været i spil.

Enkelte værter har selv fortalt, at de har lagt billet ind på jobbet, men mange flere har ikke villet kommentere at de var interesseret eller har været til prøve i DR.

Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk skal i alt være værter ved ni shows med publikum i Hallerne på Refshaleøen. Seks generalprøver, to semifinaler og selve finalen d. 10. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden