Tirsdag, 17. december 2019 - af Trine Larsen

Her optrådte Noller for sidste gang

Niels Noller Olsen

Niels Noller Olsen

Foto: Mikael Rieck
Niels Noller Olsen, 65, der blev verdenskendt sammen med broderen Jørgen Olsen for deres hit "Smuk som et stjerneskud", har besluttet at stoppe karrieren for bruge alle sine kræfter på at komme igennem svær sygdom.

Da Noller, også kendt som den ene halvdel af Brødrene Olsen, i maj blev ramt af en hjerneblødning, lykkedes det ham at kæmpe sig tilbage på rekordtid.

Nollers gulerod i det hårde arbejde med at blive rask var hans og Jørgen Olsens optræden på sommerens Smukfest nær Skanderborg.

Publikums kærlighed

Smukfest kunne fejre 40-års jubilæum, og kunstnerne, der gennem årene har glædet publikum i bøgeskoven, skulle igen optræde.

Dét så Noller frem til, og indtil dagen før så det vanskeligt ud. Men ved en kræftpræstation og båret af publikums kærlighed gik Noller på scenen og sang hittet "Smuk som et stjerneskud", som Brødrene Olsen også vandt det internationale Melodi Grand Prix med i 2000.

Ingen i bøgeskoven kunne mærke, hvor mange kræfter Noller lagde i dén optræden, for som altid var Noller og Jørgen Olsen professionelle og leverede varen og skabte en næsten magisk stemning i skoven til stor jubel fra publikum.

Niels "Noller" Olsen på Smukfest i 2019

Foto: Ritzau Scanpix

Kæmper med sygdom

Uforglemmeligt, både for publikum og for Noller selv. Det skulle nemlig blive Nollers sidste optræden.

Den populære sanger har i samråd med familien besluttet at indstille karrieren. Det sker, efter at Noller har været igennem et umenneskeligt forløb med svær sygdom, senest en diagnose med kræft i hjernen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mens Noller forsøger at komme til kræfter omgivet af sin dejlige familie, siger BILLED-BLADET tak for de mange storslåede musikalske og menneskelige oplevelser.

Læs hele historien om Nollers svære beslutning i BILLED-BLADET, som er på gaden onsdag den 18. december.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden