Hilda Heick bekymret for Keld

Foto: LARS H. LAURSEN
Hilda Heick vil gerne have sin arbejdsomme mand Keld til at skrue tempoet ned.

- Han elsker det, men det tærer på kræfterne, og det har været en hård tid, lød det fra Hilda Heick efter koncerten ved Top Charlie.

Husbonden, Keld Heick, har både været ude at optræde med Hilda og med datteren Annette Heick. Og til Top Charlie i Parken var han både på scenen sammen med Hilda plus, at han -  sammen med Anne Herdorf - var aftenens vært.

- Her tidligt på sommeren tager vi en tur til Gardasøen. Bare os to – og slapper af. Vi kører selv og skal bo på et lille feriehotel Maximillian. Der bor vi altid. Og så slapper vi af – jeg læser krimier og familieromaner, og Keld løser sudoku – det er han rigtig skrap til.

Hilda Heick fortæller også, at hun har droslet ned på det arbejdsmæssige, mens det kniber lidt for gemalen.

- Så må jeg hjælpe ham med det, og senere på sommeren tager vi en lang ferie, så han kan komme ned i gear. Han bliver efterhånden mærket af de hårde ture med at køre hjem om natten. Og når vi så kommer hjem, pumper adrenalinet, og det kan være svært at falde ned. Og jeg vil jo gerne beholde ham længe, pointerer Hilda Heick.

Om fire år kan parret fejre guldbryllup.

- Ja, hvis vi lever så længe, joker Hilda og tilføjer:

- Tiden flyver. Jeg synes lige, vi har haft sølvbryllup. Man må jo bare håbe på, vi bliver ved med at være sunde og raske.

Og det tyder alt på. I Parken var de begge veloplagte og leverede varen til 5000 glade publikummer, der var vilde med dem.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden