18. apr. 2014
Af Malan Joensen

Hilda Heick: Jeg ville ønske Keld kunne have været der

Hilda Heick.
Hilda Heick.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden fortæller om det største øjeblik i hendes liv – da Annette Heick kom til verden.

Hilda Heick fortæller i ”Kaffepause” i Familie Journal om det største øjeblik i sit liv:

- Da nyfødte Annette blev lagt på min mave, tænkte jeg: ”Er det lille, varme væsen virkelig mit barn? Og jeg må tage det med hjem bagefter!” Men det var samtidig det øjeblik, hvor jeg var mest alene i verden. Keld var nemlig i Aalborg og spille med The Donkeys. Jeg ville ønske, han kunne have været der, fortæller Hilda Heick til ugebladet.

Forbereder Top Charlie i Parken

I interviewet fortæller hun også, at hun er den i familien, der har styr på kalenderne, for lige nu er der mange ting, der skal koordineres:

- Top Charlie i Parken, som i år afholdes lørdag 26. april, trækker naturligvis meget tid. Anne Herdorf, Keld og jeg skal en tur til Jylland for at øve med Vennerne – det tidligere Bamses Venner – som skal være husorkester denne gang. Men ellers er mit job at styre familiens kalendere og ordne regnskaber. Jeg laver næsten lige så meget kontorarbejde, som da jeg var ung. Derudover er der jo nogen, der skal passe børnebørnene, når Keld og Annette turnerer med deres fælles show, så man kan sige, jeg får familiekabalen til at gå op, fortæller Hilda Heick.

Læs mere om: