Tirsdag, 6. december 2011 — af af Liz Rørsig

Højgravide Julie Berthelsen holder jul i varmen

Julie Berthelsen og Minik
Julie Berthelsen og Minik
Foto: AOP
Sangerinden Julie Berthelsen er klar til højtiden, som holdes med kæresten forældre østpå.

Julie Berthelsen så smuk og glad ud, da hun forleden var til TV-optagelserne på "Jarls Quiz Show" - Jarl Friis-Mikkelsens nye quiz på TV 2 Charlie. Julie er gravid i 29. uge og venter sit og kæresten Minik Dahl Høeghs første barn, en dreng til februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har det rigtigt godt, og jeg mærker ham hver dag nu. Det gør mig så glad, og følelsen er langt bedre, end jeg havde forestillet mig, fortæller Julie, der har et stramt program helt frem til jul.

- Nu kom graviditeten lidt tidligere end planlagt, så jeg vidste godt, at jeg ville få meget at lave op mod juletiden. Men det hele går godt, og jeg fokuserer på det, jeg kan. Jeg glæder mig til at holde en velfortjent juleferie, som går til Sri Lanka.

Julemusik i kufferten

- Miniks forældre arbejder i Bangladesh og inviterede os til at mødes i varmen. Da jeg havde tjekket med lægen, at det er okay at flyve på det tidspunkt, sagde vi ja tak til invitationen. For at jeg kan komme i den rette julestemning, hev jeg min mors jule-cd'er ned af hylden, da jeg for to uger siden var hjemme i Nuuk hos familien og overførte sangene, så jeg kan ligge ved poolen med min iPhone og høre grønlandske julesalmer. Jeg ved, at Miniks mor vil elske det. Det bliver vores egen lille, grønlandske jul - bare på Sri Lanka, smiler Julie. Miniks forældre kan til februar se frem til deres første barnebarn, mens Julies søster, Krissie, er mor til Fina, 4, og Inuk på 11 år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Min søster er helt vild og glæder sig til at blive moster. Jeg er selv blevet moster to gange, og det er en kæmpe ting. Vi er meget tætte i vores familie, og min søster er derfor blevet "søstersolidatitetsgravid". Hun er konstant rørt til tårer, og mens jeg slap for kvalmen, så havde hun den. Det er så sødt. Dengang hun var højgravid, havde jeg også halsbrand, ler Julie. Når det gælder navne, er Julie og Minik enige om, at der skal både et dansk og et grønlandsk navn til. Men hvilke, ja, det er stadig i tænkeboksen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden