Holdet er sat til Dirty Dancing

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Se, hvem der har fået de eftertragtede roller i Dirty Dancing.

Torsdag, 20. marts 2014 - af Hanne Rask

Det bliver koncertsalen i Tivoli, der skal danne rammen om en af de største opsætninger herhjemme, når der til februar blændes op for Dirty Dancing –the musical for første gang på dansk jord. I dag blev sløret løftet for, hvem der skal have rollerne som Johnny Castle, ”Baby” og alle de andre fra den berømte film fra 1987.  

Og som BILLED-BLADET kunne afsløre allerede i går blev det Silas Holst, der løb med Patrick Swayzes rolle som Johnny, mens rollen som ”Baby” er gået til Mathilde Norholt, der for første gang får en hovedrolle i en musical. Hun skal ikke synge. Til gengæld skal hun danse.

- Jeg kan godt synge, men jeg er meget genert med min stemme, så jeg er glad for, jeg ikke skal synge. Til gengæld skal jeg danse, og der er det helt klart en kæmpe fordel, at jeg har lært en helt masse i "Vild med dans", siger Mathilde Norholt, hvis mor, Kirsten Norholt, også skal spille hendes mor i forestillingen.

LÆS OGSÅ:

Hendes far bliver Claus Bue, og hendes storesøster Lisa, skal spilles af Laura Drasbæk. Penny (hende der tror hun er gravid), spilles af danseren Karina Frimodt, der dermed har fået sin første teaterrolle, mens rollen som den håbefulde hotel manager, Neil Kellerman, er gået til Robert Hansen.

Med som sanger på scenen og i rollen som kapelmesteren Tito Suarez er James Sampson. 

Dirty Dancing –The Musical får premiere i Tivolis koncertsal den 26. februar næste år.