Tirsdag, 27. februar 2018 — af Juliane Olsen

Hugo Helmig høster priser på musikkarriere

Hugo Helmig
Hugo Helmig
Foto: Birger Storm
Den unge musiker Hugo Helmig, der er søn af Thomas Helmig, har over den seneste tid høstet flere priser på sit musikalske talent.

Den 19-årige Hugo Helmig, der er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, debuterede som musiker sidste år.

Allerede nu i karrieren spæde start høster han adskillige priser på sit store talent, og ved musik-prisuddelingen GAFFA-prisen har han netop vundet to priser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har han. To GAFFA-priser, en for ”Årets navn” og en for ”Årets hit”, siger den stolte mor Renée Toft Simonsen til BILLED-BLADET.

Hugo Helmig medvirker i ny programserie

Det var singlen ”Please don’t lie”, der har gjort sig værdig til titlen som ”Årets hit”, og det tegner altså godt for Hugo Helmigs musikalske fremtid.

Ud over sangkarrieren så har Thomas Helmigs søn også sagt ja til at være med i en ny programserie på DR3, der får premiere i næste måned.

Her er han blevet fulgt af et kamerahold, der skal være med til at dokumentere historien om hans vej til succes.

Musikeren er meget forelsket

Planerne for 2018 er nu, at kendis-sønnen skal ud at spille på en masse festivaller, og der skal også gives koncerter både i Tyskland og Danmark.

Ikke nok med, at karrieren kører for fulde drøn, så er Hugo Helmig også forelsket, og den heldige er en ung receptionist, musikeren mødte på et hotel i Aarhus.

Desuden kan Hugo Helmig snart se frem til at blive morbror, når hans halvsøster Ida Marie Helmig bliver mor for første gang i år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden