17. sep. 2017
Af Laura Dalgård Hansen

Hugo Helmig nomineret til flot musikpris

Hugo Helmig
Foto: PR
Der er ingen tvivl om, at Hugo Helmig har musikalsk talent, og på fredag får han måske også bevis derpå. Hugo Helmig er nomineret til P3 Talentet til "P3 Guld".

Med efternavnet Helmig er det svært at løbe fra, at man er søn af den danske hitmager Thomas Helmig.

Men på fredag er det sønnike, 19-årige Hugo Helmig, som er i fokus, når P3 for 17. gang uddeler priser til musikshowet "P3 Guld". Hugo Helmig er blandt de tre nominerede til dette års P3 Talentet.

- P3 Talentet uddeles til kunstnere, der forventes at have en stor karriere foran sig, og meget vel kan give næste års kæmpehit, skriver DR i en pressemeddelelse.

Hitsnedkere

Kæmpehits har farmand Thomas Helmig haft masser af gennem sin mangeårige karriere, og han er også den kunstner, der gennem tiden er blevet hædret ved Danish Music Awards flest gange.

Men nu er sønnen Hugo, som han har sammen med hustruen Renée Toft Simonsen, klar til at vise, at også han er lavet af den rette musikalske støbning.

Hans hit ”Please don’t lie” har over 210.000 visninger på Youtube og blev tidligere på året ’ugens uundgåelige’ på P3.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-bryllup18.jpg
i 2000 blev Thomas Helmig og Renee Toft Simonsen gift. En meget ung Hugo var også med - her er han på fars arm.
Foto: Lars Horn

På fredag bliver det afsløret, om Hugo Helmig vinder talentprisen. Sikkert er det dog, at man kommer til at se den unge hitmager på scenen. Hugo Helmig er nemlig én af de kunstnere, som skal optræde til showet, der bliver vist på DR3 fra klokken 21. Og, hvem ved, måske er den stolte far at finde blandt publikum.

Læs mere om: