23. okt. 2016
Af Majken Munk

I Asien er de vilde med Christopher

Christopher
Christopher
Foto: Hanne Juul
Den danske popstjerne har for anden gang i karrieren spillet koncerter i Asien. De er vilde med ham og hans musik, specielt hans nye single ”Heartbeat”.

- Mit team og jeg vidste ikke, hvad vi skulle forvente, da vi ankom, fortalte Christopher om sin seneste turné i Asien, da han i denne uge gæstede ”Aftenshowet” på DR 1.

Det er ikke første gang, at Christopher tager den lange rejse til Asien, men det er første gang, at han er hovednavn til koncerter i diverse byer i verdensdelen.

Heldigvis behøvede den danske popstjerne ikke at bekymre sig, for i flere byer blev han mødt af tusindvis skrigende piger, der skriger 'Chris' efter ham.

LÆS MERE: Christopher giver gode råd til "Voice Junior"-finalister

Godt nok er Christopher vant til at blive genkendt på de danske gader, men at det også gør sig gældende i Asien var for ham meget underligt.

Ved hans sidste koncert kulminerede hans popularitet, da han og hans band måtte flygte ud i bilerne efter koncerten.

Elsker hans nye single

Christophers nye single ”Heartbeat” er en mere følsom sang end hans tidligere. Den handler om at være taknemlig, selvom hans travle liv ofte fører afsavn med sig, men Christopher ville ikke give afkald på det.

- Jeg ville ikke gøre noget af det om, for jeg vil gerne lave dét, jeg elsker, fortæller Christopher i programmet.

Sangen er blevet mere end populær i Asien, hvor den har været den mest streamede sang i Asien fem uger i træk.

Til en af koncerterne fik Christopher en speciel hilsen under netop "Heartbeat", hvor en del af publikum formede et guldhjerte med et c i midten ved hjælp af skilte. Sangeren kan også mærke, at selvom det asiatiske publikum kan synge med alle hans sange, så er det "Heartbeat", de venter på.

Gense Christopher i ”Aftenshowet" her.

Læs mere om: