Fredag, 3. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

I en svær tid: Thomas Helmig offentliggør gode planer for forår og sommer

Thomas Helmig
Thomas Helmig.
Foto: Mikael Rieck
Slutningen af 2022 var dybt tragisk for Thomas Helmig og familie, da hans søn Hugo Helmig gik bort. Nu ser han frem mod lysere tider.

Det kan være svært at se fremad, når man er præget af dyb sorg.

Særligt hvis man som Thomas Helmig for få måneder siden, måtte sige farvel til sin søn, Hugo Helmig, efter hans alt for tidlige død tilbage i november.

Godt en måned efter sønnens tragiske død, fortalte Thomas Helmig på Facebook, at han på trods af den ubærlige sorg, så frem til de koncerter, der allerede var planlagt i 2023. Særligt fordi, at den kærlighed han selv har til musikken, også var en han delte med sin søn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og nu fortæller han endnu mere godt nyt til dem, der har et ønske om at se det danske popikon fyre den af på scenen.

På Facebook annoncerer han nemlig nu flere nye koncerter – og fortæller desuden, at der i løbet af februar vil blive annonceret tre koncerter mere.

Desuden fortæller han, at de steder han spillede sidste år, ikke bliver aktuelle i år. Så havde man håbet at se ham på Skanderborg Festival, Vig Festival eller Tinderbox, så bliver det altså ikke i denne omgang.

Men mon ikke, at der er et sted i nærheden, hvor muligheden for en svingom til Stupid Man og fællessang til Malaga, kunne byde sig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden