14. dec. 2012
Af af Mia Qvist Scheelsbeck

Ida Corr: Sådan mødte jeg min yngre fodboldkæreste

Ida Corr og Jens Waltorp Sørensen
Ida Corr og Jens Waltorp Sørensen
Foto: AOP
Ida Corr kæreste er otte år yngre end hende, men det betyder faktisk ikke rigtig noget.

De mødtes på Spot Festival i Aarhus i 2008, hvor Ida Corr skulle spille. Fodboldspilleren Jens Waltorp Sørensen, der var hjemme på besøg fra sin fodboldhverdag i Norge, og Ida Corr så for første gang hinanden på en bar, hvor han var fuld, og hun var ædru.

- Dér stod han, den meget unge pretty boy. Jeg tænkte: Han er alt for ung og alt for pretty, og jeg magter ikke, at han står og glor. Han viste sig at være en insisterende og charmerende type - de næste fem dage! Jeg elsker mænd med selvværd, forklarer Ida Corr i et stort interview i FEMINA.

Hun er nemlig vild med mænd, der ikke er så lette at slå ud, og netop derfor rejste hun senere til Oslo for at besøge ham sammen med et par veninder. Og her gjorde fodboldspilleren alt rigtigt, som Ida Corr beskriver det:

- Han havde lavet fødselsdagsmiddag, gjorde bare de rigtige ting og lod sig ikke ryste af noget.

Yngre mænd er det nye sort

Parret er stadig sammen i dag, og de har sønnen Cassius på knap et år. At Jens Waltorp Sørensen er otte år yngre end Ida Corr, tænker parret ikke så meget på.

- Det er super fedt. Der er et eller andet, der ikke er knækket. Noget, som lever og vil frem og ud. Og opfattelsen af aldersforskellen er gået fra at være sådan "Hold da op" til, at folk synes, det er lidt sejt. Rigtig mange kvinder har yngre mænd. Det er det nye sort! Det er nu ikke noget, vi tænker så meget over derhjemme, siger hun.

Til gengæld er Ida Corr ret stolt af, at de nu har været sammen i flere år.

- Det har jeg aldrig før været i nærheden af! Jeg har aldrig været god til commitment. På et eller andet tidspunkt er jeg altid blevet rastløs. Det er ærlig snak. Som ung fik jeg meget hurtigt klaustrofobi. Følte sådan, at nogen ville eje mig og på en eller anden måde begrænse mig. Jeg er enormt passioneret. Forelsker mig hurtigt. Ouiiiih, det hele kører. Pludselig kom hverdagen ind i billedet, forklarer hun.

Hun begrunder det med, at kærligheden til musikken altid har været større, men hun kan ikke rigtig forklare, hvorfor hendes nuværende kæreste er blevet til mere end bare en elsker.

- Jeg ved ikke, hvad det er med Jens. Af en eller anden årsag, så gider jeg ham bare stadigvæk. Han byder ind med noget. Han er så grounded i sit eget og så super skarp til det, han gør. Han har ikke behov for at holde mig fast i noget. Og det lyder måske ikke super romantisk, men jeg gider ham. Jeg vågner og synes, han er fed, lyder forklaringen fra sangerinden.

Læs mere om: