Lørdag, 26. december 2009 - af af Louise Møller

Ingen kender Lina Rafns makker

 Lina Rafn og Paw Lagermann

 Lina Rafn og Paw Lagermann

Foto: Ole Bjørk
Når man siger Infernal, tænker man straks Lina Rafn. Til irritation for begge bandmedlemmer

Det er ikke kampen for en plads på hitlisterne bandet Infernal kæmper for. Det er kampen for at gøre opmærksom på, at bandet består af mere end bare Lina Rafn.

Efter Linas dommer-plads i "X Factor", er hun blevet en kendis i hele landet og alle ved, at Lina Rafn "er" Infernal. Til stor frustation for den anden halvdel af bandet, Paw Lagermann.

- På grund af "X Factor" fik vi en masse unge fans, som ikke helt forstod, hvordan tingene hænger sammen. Vi oplevede, at en ung pige på vores hjemmeside skrev: "Hej Line, jeg er din største fan. Hvem er ham den anden på billederne?", siger Paw til Søndagsavisen.

- Jeg bliver ikke såret. Jeg bliver irrirteret, men det er ikke, fordi hun ikke ved, hvem jeg er, eller at Lina er mere kendt end mig. Man er for dum, hvis man ikke ved, at hun hedder Lina med A og heller ikke ved, hvem der er på billederne. Den ignorance irritererer mig.

Både Lina og Paw kæmper begge for at nævne igen og igen, at de er to. En kamp Paw ikke helt forstår skal være så svært og påpeger, at det kun tager 30 sekunder at google Infernal, læse om bandet og sætte sig lidt ind i tingene.

Paw Lagermann er dog fuld af fortrøstning trods alt.

- Jeg er dybt inde i alting, så jeger 100 procent bevidst om min egen berettigelse. Bandet ville ikke eksisterer uden mig ... Der skal jo to til tango, ikke?, siger Paw, der i 12 år har "været" Infernal med Lina Rafn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden